menu-to-close-2
08 / 09 / 2023 - by Hans Mayer

Beursdeelname - waar vindt u ons in Europa?

We zijn aanwezig op toonaangevende beurzen en congressen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Met ons partnernetwerk zijn we ook aanwezig op de belangrijkste beurzen in Finland, Zweden en Polen.

Keulen - FSB Internationale Vakbeurs voor Openbare Ruimte, Sport- en Vrijetijdsvoorzieningen 

FSB Keulen is de internationale vakbeurs voor ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. Sport en de bevordering van sport voor zowel jongeren als ouderen is een belangrijk maatschappelijk aandachtspunt. Dit vraagt van u als gemeente of sporthaleigenaar dat de faciliteiten voor sport optimaal op orde zijn. 

De editie van 2023 wordt gehouden van 24 tot en met 27 oktober in Messe Koln in Keulen. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een bezoek: Welkom bij FSB in Keulen. 

We zijn daar samen met onze partner uit Finland, Arvo Piiroinen. Bezoek onze stand H058 in hal 10.1. 


Parijs - Salon des Maires - Salon des Sports 

5 ruimtes om je onder te dompelen in de wereld van de Franse sport, antwoorden te vinden op je vragen en vooruitgang te boeken met betrekking tot belangrijke kwesties in de sport in overleg met alle belanghebbenden. 

De editie van 2023 wordt gehouden op 21, 22 en 23 november in Porte de Versailles - Parijs. 

Wij zijn erbij, bezoek onze stand hal 6, stand A77.


Parijs - JTSE 

JTSE is de thuisbasis van meer dan 140 Franse productie- en installatiebedrijven en ongeveer 30 buitenlandse bedrijven. Sectoren van bedrijven zijn theatermachines, verlichting, audio, podiumtechniek, stoffen, stoelen, accessoires, veiligheidsuitrusting en training. 

De editie van 2023 wordt gehouden op 29 en 30 november in Les Docks de Paris in Parijs. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een bezoek: Welkom op JTSE 2023. 

Wij zijn erbij, bezoek onze stand 206-207 in Dock Pullman.


Rotterdam - CUE2024 

Op deze tweejaarlijkse beurs voor evenementen-, installatie- en entertainmenttechnologie presenteren exposanten een breed scala aan technische voorzieningen voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenindustrie en podiumkunsten. 

De editie van 2024 wordt gehouden van 15 tot en met 17 januari 2024 in Rotterdam Ahoy in Rotterdam. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een bezoek: Welkom op CUE 2024. 

Wij zijn er, bezoek onze stand 1.303. 


Houten - Dag van de Sportaccommodaties 


Gent - Congres Netwerk Lokaal Sportbeleid

Categorie

Labels

beurzen
  • FSB Cologne

    FSB Cologne

  • CUE Rotterdam

    CUE Rotterdam

  • JTSE PAris

    JTSE PAris

Privacy- en gegevensbeleid

Voorwaarden